Neurofeedback Dordrecht – Suzanne Verbraak

Suzanne VerbraakAl jaren geleden kwam ik in aanraking met Neurofeedback. Toen mijn kinderen klein waren en tegen wat dingen aanliepen hebben ze bij een andere praktijk neurofeedback gekregen. De resultaten waren zo goed, dat ik ben gaan onderzoeken om dit ook in mijn eigen praktijk aan te bieden. Intussen heb ik jarenlange ervaring met cliënten die profijt hebben gehad van de neurofeedbacktraining.

Ik ben ervan overtuigd dat het welzijn van een mens te maken heeft met vele aspecten. Je kan zeggen dat ik een holistische visie heb. Er zijn vele ingangen om naar een probleem te kijken, of liever gezegd om met oplossingen naar een verbetering van de situatie toe te werken. Ik ben ervan overtuigd dat je als mens uit vele facetten bestaat. Je hebt een lichaam, een brein, een geest, een sociale context. Je lichaam is een fabriek waar enorm veel processen op elkaar inspelen. En alles heeft invloed op alles. Je voeding en levensstijl hebben invloed op je lichaamshuishouding. Wat je meemaakt in je leven ook. Hoe je omgaat met de uitdagingen in je leven hangt weer samen met je (hormoon)huishouding, en natuurlijk ook hoe je bent opgegroeid, wat je hebt geleerd van je ouders, wat je karakter is, je coping.

Niets is raar
Ik vind geen enkele klacht en geen enkel probleem vreemd of raar. Door mijn ervaring heb ik vrijwel alles al een keer voorbij zien komen, dus de kans is groot dat ik je klacht of probleem al een keer eerder heb gezien.

Schroom dus niet om contact met mij op te nemen. Het beste wat je kunt doen is om met je klacht naar buiten te komen. Want erover praten lucht op.

Het eerste gesprek bij mij
Voor we met elkaar aan het werk gaan is het belangrijk dat we elkaar beter leren kennen. Het is immers noodzakelijk dat er een klik is tussen ons, om open en eerlijk je verhaal te kunnen doen moet je je op je gemak voelen. Ik zal er alles aan doen om je hierbij te helpen: ik stel je op je gemak, zorg dat de omgeving prettig is en help je op verhaal te komen.

Na de kennismaking gaan we de diepte in. We bespreken wat er precies speelt, wat je wilt bereiken en op welke manier ik je kan helpen. Ook informeer ik naar je achtergrond en ga ik op zoek naar jouw unieke kwaliteiten en talenten die we tijdens het behandelproces kunnen gebruiken.

Persoonlijke behandeling
Vervolgens gaan we aan de slag. Ik maak een persoonlijke behandeling voor je – ieder mens en ieder vraagstuk is immers uniek. Daarom stel ik de behandeling samen aan de hand van wie jij bent, wat jij wilt en wat jij het beste kunt.

Als je jezelf beter hebt leren kennen en je valkuilen en je sterke punten hebt ontdekt merk je dat je weer grip krijgt op jezelf, de situatie en je leven. Hierdoor krijg je vertrouwen in de toekomst, je hebt de verandering in gang gezet en bent weer zelfredzaam.

Tarief
Een individuele afspraak kost €80 en duurt 75 minuten. En een afspraak voor kinderen duurt 60 minuten en kost €70. Een afspraak afzeggen kan altijd, maar doe dit wel minstens 24 uur van tevoren, dan kan ik nog een andere cliënt inplannen. Anders moet ik het in rekening brengen.

Neem contact met mij op
Bel mij: 06 36 22 69 55 of vul onderstaand contactformulier in. Maar je kunt ook meer lezen over mij en mij manier van werken op mijn website.

Mijn praktijkadres