Neurofeedback Hoogmade – Mariska van Goozen

Mariska van GoozenAl jaren geleden kwam ik in aanraking met Neurofeedback. Toen mijn kinderen klein waren en tegen wat dingen aanliepen hebben ze bij een andere praktijk neurofeedback gekregen. De resultaten waren zo goed, dat ik ben gaan onderzoeken om dit ook in mijn therapie praktijk aan te bieden. Intussen heb ik jarenlange ervaring met cliënten die profijt hebben gehad van de neurofeedbacktraining.

Sinds 2005 heb ik een eigen praktijk en ik ben ervan overtuigd dat lichaam en geest samen in balans moeten zijn om je gezond te voelen. 

Vanuit oprechte betrokkenheid, deskundigheid en ervaring luister ik naar wat je vertelt. Dit gebeurt al tijdens ons eerste gesprek, de intake. Samen kijken we naar wat je hulpvraag is, waar je tegen aanloopt en stellen we doelen waaraan je wilt gaan werken.

Mijn insteek in de behandeling is dat ieder mens uniek en speciaal is. Ik kijk vooral naar jou. Afhankelijk van jouw hulpvraag combineer ik verschillende therapievormen met elkaar, zoals EMDR en neurofeedback. Mijn wens is dan ook om je handvatten te geven om je probleem zelf op te lossen. Niet alleen nu, maar ook voor later.

Tarief
Voor een behandeling reken ik €90. Als je een afspraak af wilt zeggen, doe dit dan minstens 24 uur van tevoren, dan kan ik nog een andere cliënt inplannen. Anders moet ik het in rekening brengen.

Neem contact met mij op
Bel mij: 06 24 54 22 69 of vul onderstaand contactformulier in. Maar je kunt ook meer lezen over mij en mij manier van werken op mijn website.

Mijn praktijkadres