Neurofeedback Den Haag – Anke Bosman

Anke BosmanIn mijn praktijk maak ik gebruik van verschillende behandelmethodes, waarmee ik je help om de balans in je leven weer terug te vinden. Een van de methodes waarin ik mij ben gaan specialiseren is Neurofeedback. Met deze methode help ik mijn cliënten bij uiteenlopende problemen.

Zelf ben ik met Neurofeedback in aanraking gekomen doordat mijn zoontje, destijds 4 jaar, met zichzelf in de knel zat. Hij is hoog-sensitief en heeft soms moeite om te schakelen tussen gebeurtenissen. Dit veroorzaakte destijds heftige buien waar hij maar moeilijk uit kon komen. Daardoor was hij vaak zwaarmoedig, onzeker en verdrietig. Neurofeedback heeft bij hem bijzonder goed geholpen. Hij blijft natuurlijk nog steeds hetzelfde mannetje, maar dan vele malen vrolijker, gelukkiger en rustiger. Hij is veel meer in balans, beter aanspreekbaar en een stuk flexibeler.

Ik wil je graag helpen, begeleiden in jouw unieke proces. Wat je klacht ook is, mijn aanpak stem ik op je af. Samen kijken we naar welke methode het beste bij jou past!

Concreet en doelgericht te werk
Soms is het niet helemaal helder welke klacht je hebt. Dat geeft niet, daar kan ik je bij helpen. Vertel eerst je verhaal, dat maakt vaak al veel duidelijk.

Vanuit oprechte betrokkenheid, deskundigheid en ervaring luister ik naar wat je vertelt. Dit gebeurd in het eerste gesprek, de intake. Samen kijken we wat je hulpvraag is, waar je tegen aanloopt en stellen we doelen waaraan je wilt gaan werken.

Tarief
Een individuele afspraak kost €90 en duurt 90 minuten. De intake voor kinderen duurt ook 690 minuten en kost €90. En de vervolgsessies duren 60 minuten en kosten €75. Een afspraak afzeggen kan altijd, maar doe dit wel minstens 24 uur van tevoren, dan kan ik nog een andere cliënt inplannen. Anders moet ik het in rekening brengen.

Neem contact met mij op
Bel mij: 06 19 31 22 36 of vul onderstaand contactformulier in. Maar je kunt ook meer lezen over mij en mij manier van werken op mijn website.

Mijn praktijkadres